Künye

Künye

Bölüm 5 TMG uyarınca bilgi

Digital7 GmbH
Jannis Schrader
Auf der Strenge 22
22397 Hamburg

Iletişim

E-posta: Info@fbatools.info

İçerik için sorumluluk

Bir hizmet sağlayıcısı olarak, Bölüm 7 (1) TMG, genel yasalara uygun olarak bu sayfalardaki kendi içeriğinden sorumludur. Ancak, TMG’nin Bölüm 8 ila 10’u uyarınca, bir hizmet sağlayıcısı olarak aktarılan veya saklanan üçüncü taraf bilgilerini izlemek veya yasadışı faaliyeti gösteren koşulları araştırmak zorunda değiliz.

Genel yasalara uygun olarak bilgilerin kullanımını kaldırma veya engelleme yükümlülükleri bundan etkilenmez. Ancak, bu konuda sorumluluk sadece belirli bir ihlalin bilgi sahibi olduğu andan itibaren mümkündür. Bu tür ihlallerden haberdar olursak, bu içeriği derhal kaldıracağız.

Bağlantılar için sorumluluk

Teklifimiz, içeriğinde hiçbir etkiye sahip olmayan üçüncü tarafların harici web sitelerine bağlantılar içerir. Bu nedenle, bu üçüncü taraf içeriği için herhangi bir sorumluluk kabul edemeyiz. Sayfaların ilgili sağlayıcısı veya işleci her zaman bağlantılı sayfaların içeriğinden sorumludur. Bağlantılı sayfalar, bağlantı sırasında olası yasal ihlaller için kontrol edildi. Yasadışı içerik bağlantı sırasında tanınabilir değildi.

Ancak, bağlantılı sayfaların içeriğinin kalıcı bir kontrol yasa ihlali somut göstergeler olmadan makul değildir. Herhangi bir yasa ihlalinin farkına varacak olursak, bu tür bağlantıları derhal kaldıracağız.

Telif hakkı

Site operatörleri tarafından bu sayfalarda oluşturulan içerik ve çalışmalar Alman telif hakkı yasalarına tabidir. Çoğaltma, düzenleme, dağıtım ve telif hakkı sınırları dışında sömürü her türlü ilgili yazar veya yaratıcısı yazılı onayı gerektirir. Bu sitenin indirilmelerine ve kopyalarına yalnızca özel, ticari olmayan kullanım için izin verilir.

Bu sayfadaki içerikoperatör tarafından oluşturulmadıkça, üçüncü tarafların telif haklarına saygı duyulur. Özellikle, üçüncü taraf içeriği bu şekilde işaretlenir. Yine de bir telif hakkı ihlalinden haberdar olursanız, lütfen buna göre dikkat edin. Herhangi bir ihlalden haberdar olursak, bu tür içerikleri derhal kaldırırız.